Beställa den bästa matkassen

Beställa den bästa matkassen

Vilken är den bästa matkassen?

Årets julklapp 2011 var faktiskt den färdiga matkassen. En tjänst där man får en matkasse hemlevererad en gång i veckan, eller varannan vecka. Det är ju egentligen en perfekt present att ge bort. Eller varför inte ge den som present till sig själv.

Det spelar ju ingen roll om du bor i storfamilj eller om du bor helt ensam, alla måste vi äta. Du kanske har slut på idéer på vad du ska laga för mat, du kanske varken har tid eller lust att fundera på det. Du kanske inte känner alls för att gå till affären. Då är det perfekt att beställa en matkasse. Det är alltså en tjänst där man med jämna mellanrum får en matkasse hemkörd.

Bästa matkasse för dig

I kassen finns råvaror och recept för ett visst antal personer och middagar. Recepten finns i olika svårighetsgrader, från det enklaste till lite mer avancerad matlagning. Du väljer själv vilket som passar just dig, ibland vill du kanske göra det så enkelt som möjligt, någon annan gång kanske du vill leka Per Morberg.

När du tillagar måltiderna enligt recepten kan du vara säker på att allt är näringsberäknat, och att det blir en bra sammansättning. Det enda du bör tänka på är att du behöver ha vissa basvaror hemma, t ex kryddor, olja och mejeriprodukter.

Basta matkassen

Linas matkasse

Linas matkasse är en av Sveriges största leverantörer av matkassar. Lina levererar sina matvaror i en oavbruten kylkedja från lagret till din dörr. Råvarorna håller hög kvalitet, och både tillsatser och halvfabrikat är helt uteslutna. Många av råvarorna håller upp till 14 dagar, så risken är liten att något går till spillo. Lina kan erbjuda många olika varianter på kassar, som antal middagar och personer, svårighetsgrader, tillagningstid mm. Gå in på Linas hemsida för att se de olika alternativen, leveranser och priser.

Middagsfrid matkasse

Middagsfrid sägs vara det företag som startade med leveranser av matkassar. Middagsfrid grundades 2007. De erbjuder 3-dagarskassar och 5-dagarskassar. Företaget har även börjat erbjuda fruktkassar, frukostkassar och storbakspaket. Matkassarna levereras i en oavbruten kylkedja från matföretaget Axfood. Matvarorna har hög kvalitet och minst 25% ska vara ekologiska. Att köttet ska vara svenskt är en självklarhet, likaså att fisken kommer från godkända leverantörer.

Middagsfrid levererar varje, eller varannan vecka. Gå in på deras hemsida för att läsa mer om de olika alternativen.

Mathem matkasse

Mathem är en livsmedelsbutik på nätet, här kan du antingen handla varor som du gör i en vanlig mataffär, eller så kan du abonnera på färdiga matkassar. Det finns tre olika matkassar här. Först har vi Monikas matkasse, det är matkreatören Monika Ahlberg som komponerat en egen kasse. Det mesta av innehållet är ekologiskt.

Mathems familjekasse är till för familjer där barnen vill vara med och laga mat. Till sist har vi Renée Voltaires frukostkasse, och som namnet antyder så är det just en kasse med frukostvaror. Alla dessa kassar innehåller fräscha, goda och näringsrika varor. Mer info finns såklart på Mathems hemsida.

GI-boxen matkasse

GI-boxen erbjuder färdiglagade luncher och middagar, alla enligt GI-metoden, där man ersätter snabba kolhydrater med långsamma. GI-boxen är ett riktigt bra alternativ för er som vill gå ner i vikt, och som vill ha mer energi. Boxen är ett program som sträcker sig över fyra veckor, med färdiglagade nyttiga maträtter och dessutom får du personlig coaching under tiden. Man får även förslag på recept till frukost, mellanmål och måltiderna på helgerna. Deras hemsida ger mer information.

Beställa den bästa matkassen

Kommentera

Stäng meny