Om oss

Matkassetoppen.se är en oberoende sajt som jämför olika leverantörer av matkassar. Vi redovisar på objektiva sätt de olika produkter i form av matkassar som vi anser är nämnvärda och sätter omdömen på deras kvalitet, service, pris, innehåll, villkor och helhetskänsla.

Denna sajt lanserades redan under sommaren 2012 och har som syfte att bli Sveriges främsta oberoende jämförelse-sajt av matkassar. Sajten låg nere under ett par år och är nu tillbaka med syfte att bli en av de främsta i nischen.

Syftet är att främja god kvalité och ge konsumenter en chans att få en rättvis bild av marknaden för att således kunna ta ett kvalificerat beslut vid val av matkasse.

Vi tar gärna emot förslag på leverantörer på Matkassar som vi saknar i våra jämförelser. Kontakta oss för att meddela oss om det är någon aktör som vi saknar så ska vi de till att ta med dessa så snart vi har möjlighet. Vi använder oss av cookies på denna sajt och enligt svensk lagstiftning behöver vi informera dig som besökare om detta, klicka här för att läsa mer om hur vi använder dessa och vad ”Cookies” är för någonting.